Reserveren

Alle sloepen zijn inmiddels in de winterstalling en worden opgeknapt… In maart liggen ze weer kant en klaar in het water voor het nieuwe seizoen! Hopelijk tot dan :)

Voor je reserveert, lees éérst de voorwaarden en reglementen goed door,
We hebben ook namelijk een aantal nieuwe voorwaarden. o.a: min leeftijd 24 jaar, geen alcohol en de max 6 km /uur etc, dat blijft uiteraard zo.

Klik hier voor alle voorwaarden. (opent in nieuw venster)

*Als de reservering is gemaakt gaan we er dus vanuit dat u op de hoogte bent van de regels en gaat u akkoord met onze voorwaarden!

Reserveer daarna eenvoudig door je gegevens en wensen in te vullen op het formulier hieronder.

Beschikbaarheid: update:

Ivm de kortere dagen hebben we ook de tijden aangepast, indien je een andere tijd wilt varen als bij de voorstellen staat, laat het ons weten in het berichtvak kan je dat aangeven.

De avonden zijn niet meer mogelijk; Het wordt al vroeg donker.

Als er wat veranderd melden we het hier.

Op dagen die niet vermeld staan zijn de sloepen alle dagdelen -vooralsnog - vrij

Wanneer de aanvraag voor de reservering is gemaakt sturen we je altijd een bericht of er plaats is. Bij een gemaakte reservering sturen we de bevestiging met de informatie die je nodig hebt, We verwachten een Berichtje terug of alles duidelijk is om misverstanden te voorkomen.

Als het regent kan de vaartocht in overleg met ons op de dag zelf, kosteloos verplaatst of geannuleerd worden; Tot een uur voor de vertrek tijd. Het weer valt namelijk meestal mee.

*Bij annuleren in andere gevallen zijn wel kosten verbonden.